A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Kohili Surf & Turf: Το εστιατόριο της Λεμεσού, απολαμβάνεις φαγητό πάνω από το νερό!

Πρόσφατα ανακαινισμένο, ώστε να προσφέρει ακόμα πιο έντονα την αίσθηση ότι βρίσκεσαι πάνω στο νερό, το Kohili Surf & Turf αποτελεί μια από τις πιο ιδιαίτερες επιλογές για φαγητό στην πόλη. Διαθέτοντας εκλεκτό μενού με θαλασσινά και όχι μόνο, καταφέρνει να ξεχωρίσει διπλά λόγω της τοποθεσίας του.

Το εστιατόριο, που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου GrandResort, επιβεβαιώνει ότι το καλό φαγητό είναι μια εμπειρία που αξίζει να τη βιώσεις με όλες σου τις αισθήσεις. Τα πιάτα με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, με γεύσεις που εκπλήσσουν ευχάριστα, αναδεικνύοντας την απόλαυση που μπορεί να προσφέρει η απλότητα, και οι επιλογές από εκλεκτά κρεατικά μπορεί να καλύψουν τη γεύση. Η εντυπωσιακή θέα, τα αρώματα του κήπου, ο ήχος του νερού από τη θάλασσα και την πισίνα, καλύπτουν τις υπόλοιπες αισθήσεις.

Γιατί τελικά, δεν είναι απλώς μια έξοδος για φαγητό, αλλά μια καλή ευκαιρία για να δημιουργήσεις αναμνήσεις μοναδικές. Κι αν ακόμα τα μακρινά ταξίδια δεν είναι κάτι που μπορείς να προγραμματίσεις αυτή την εποχή, το μοντέρνο και άνετο αυτό περιβάλλον, με την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που περιβάλλει το Kohili Surf & Turf, μπορεί σίγουρα να ταξιδέψει τις αισθήσεις σου πολύ μακριά.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;