18200
A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες (Πρεσβευτές Λεμεσού)

Sailor's Rest: Ένας χώρος με συγκλονιστική θέα, περικυκλωμένος από τη θάλασσα της Λεμεσού!

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στο ανατολικότερο άκρο της πόλης της Λεμεσού, ένας χώρος περικυκλωμένος από θάλασσα, αποτελεί ένα ξεχωριστό καταφύγιο, που προσφέρει ένα εντυπωσιακό μενού, απόλυτη χαλάρωση και μοναδική θέα σε ηλιοβασιλέματα. Σε απόλυτη αρμονία με το θαλασσινό περιβάλλον, το Sailor’s Rest έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ως μια επιλογή για όλες τις ώρες και όλες τις εποχές του χρόνου.

Το πολυβραβευμένο lounge bar και εστιατόριο αποτελεί προέκταση του ξενοδοχείου St. Raphael και αναπόσπαστο κομμάτι της ομώνυμης μαρίνας που βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Με εικόνα που παραπέμπει σε σαλόνι σκάφους, ο χώρος αυτός συνεπαίρνει του επισκέπτες του με την ταξιδιάρικη διάθεσή του. Το θαλασσινό αυτό ησυχαστήριο, με τη μεγάλη ξύλινη βεράντα του να θυμίζει κατάστρωμα, έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό για τα πιάτα με φρέσκα ψάρια από την ανοιχτή θάλασσα, αλλά και τους αστακούς, που μαγειρεύονται αμέσως μόλις βγουν από το νερό. Από τις γαστρονομικές του προτάσεις, όμως, δε λείπουν τα πιάτα με κρέας, ζυμαρικά και σαλάτες.

Παράλληλα, όμως, είναι ένας προορισμός που προσφέρεται ανά πάσα στιγμή για καφέ ή ποτό, προκειμένου να απολαύσει κανείς την εξαιρετική θέα στη θάλασσα, στη μαρίνα και στην ακτογραμμή της Λεμεσού. Καθημερινά προσφέρει την επιλογή για γευστικό brunch, μέχρι και τη 1 το μεσημέρι, με ένα μενού που εκτείνεται από τις κλασικές επιλογές ενός brunch, μέχρι και τις πιο gourmet ή υγιεινές εκδοχές τους.

Ο χώρος προσφέρεται ιδιαίτερα για ιδιωτικά πάρτι και δεξιώσεις, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει άνω των 300 ατόμων, τόσο στην τραπεζαρία του, όσο και στη βεράντα.

Τηλέφωνο: 25 834242Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.