Χορός / Θέατρο

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Μποστ @ Πάρκο Σινέ Βόλος


Μια παρωδία της πασίγνωστης ρομαντικής σαιξπηρικής ιστορίας του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, κάνει πρεμιέρα στη Λεμεσό, με σκοπό να προσφέρει στιγμές ευθυμίας και γέλιου.

Το υπέροχο ανεπανάληπτο χιούμορ του Μέντη Μποστατζόγλου, η καυστική κριτική στα κακώς κείμενα της σύγχρονης εποχής, ο σουρεαλισμός, η ρομαντική του αθωότητα και η αυθεντική του λαϊκότητα κυριαρχούν στα κείμενά του.

Μια ομάδα από ταλαντούχους συντελεστές δημιουργούν μια φρέσκια πρόταση πάνω στο έργο, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη τρέλα, χιούμορ αλλά και αυτοσαρκασμό, με χαρούμενες μουσικές και χορογραφίες.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι:
19 Ιουλίου 2018 – Πάρκο Σίνε Βόλος
23 Ιουλίου 2018 – Θεατράκι Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου
10 Αυγούστου 2018 - Κυπερούντα
9 Σεπτεμβρίου 2018- Κολόσσι

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.