A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Rock Festival: Όταν μια ιστορική πλατεία της πόλης «κερνάει» ροκ διασκέδαση

Η επιστροφή στην πόλη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ροκ χαρακτήρα. Από το 2011, οι ροκ παρέες της πόλης δίνουν κάθε Σεπτέμβρη ένα υπαίθριο ραντεβού στην ροκ πλατεία της Λεμεσού, την πλατεία Ηρώων.

Σε ένα από τα πιο κεντρικά και ιστορικά σημεία της πόλης, στήνεται η σκηνή που φιλοξενεί ντόπια συγκροτήματα, καλλιτέχνες και djs που συνδέονται από 1 κοινή και ακαταμάχητη αγάπη: αυτή για τη ροκ μουσική. Κάθε χρόνο 5-6 συγκροτήματα ανεβαίνουν στη σκηνή από τις 8 μ.μ. – 12 π.μ., προσφέροντας μια ποικιλία από ήχους και μουσικές. Σταθερή είναι η παρουσία του συγκροτήματος The COOP Band που έχει δημιουργηθεί από εργαζόμενους του Ταμιευτηρίου.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού σε συνεργασία με το Κανάλι 6, ένα από τα πιο αγαπητά ραδιόφωνα της πόλης. Η σκηνή στήνεται πάντα μπροστά στην είσοδο του Ριάλτο, ενός ιστορικού θεάτρου της πόλης, μετατρέποντας ολόκληρη την πλατεία σε ένα συναυλιακό χώρο ικανό να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου. Έτσι, αυτή η  ροκ γιορτή έχει καταφέρει να γίνει ένα καθιερωμένο ραντεβού για τους λάτρεις της ροκ μουσικής και όχι μόνο, ανεξαρτήτως ηλικίας, οι οποίοι ξεπερνούν πια τα 10000 άτομα κάθε χρόνο.

 Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Facebook: Rock Festival Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;