Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019

Reflect Festival @ Χαρουπόμυλος Λανίτη


Περισσότεροι από 50 ιδρυτές εταιρειών, διευθυντές επιχειρήσεων, εφευρέτες, επενδυτές και άτομα κλειδιά από 40 χώρες ανά το παγκόσμιο, καθώς επίσης και η διάσημη Sophia, η πρώτη πολίτης ρομπότ, συμμετέχουν στο Reflect Festival.

Η διήμερη διοργάνωση σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει ομιλίες από ανθρώπους που έχουν ήδη εφαρμόσει στην πράξη ιδέες εκατομμυρίων και έχουν καταφέρει να επηρεάσουν κατά πολύ την ανθρωπότητα με τις επενδύσεις, τις κινήσεις και τις εξελίξεις του μέλλοντος.

Κατά τη δεύτερη μέρα του Reflect Festival, θα εμφανιστεί και η Sophia. Μια από τις παλαιότερες συνεντεύξεις της, δίνει μια γεύση για την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στη Λεμεσό:

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.