A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Πρωτοπόρα ενεργειακή τεχνολογία υιοθετεί η νέα μεγάλη ανάπτυξη της Λεμεσού!

Μια πρωτοποριακή τεχνολογία υιοθετεί η νέα μεγάλη ανάπτυξη που ετοιμάζεται στην ανατολική Λεμεσό, υιοθετώντας ένα καινοτόμο σύστημα θέρμανσης / ψύξης, που μειώνει έως και στο μισό τις ενεργειακές της ανάγκες. Το υπερπολυτελές Amara hotel, πέρα από ένα ξενοδοχείο 5+ αστέρων, θα είναι και το πρώτο ξενοδοχείο της Λεμεσού που ανεγείρεται εξαρχής με προδιαγραφές φιλικές προς το περιβάλλον.

Σε συνεργασία με την AirwaySolutions του Ομίλου Green Energy, η Stademos hotels επέλεξε να υιοθετήσει μια τεχνολογία που εξασφαλίζει στην εγκατάσταση κακι την ψύξη και θέρμανση του χώρου, ενώ παράλληλα, χωρίς τη χρήση άλλου μηχανισμού, θερμαίνεται και το νερό που καλύπτει τις ανάγκες του ξενοδοχείου. Η τεχνολογία του Total Heat Reclaim συνίσταται από ένα μηχανισμό που επιτυγχάνει τη θέρμανση νερού, παράλληλα με τον κλιματισμό του χώρου, με τις ίδιες ενεργειακές απαιτήσεις. Στην ουσία, όσο κλιματίζεται ένας χώρος, τόσο θερμαίνεται το νερό που χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις του.

Πρόκειται για μια καινοτομία που αποβαίνει ωφέλιμη τόσο για τον επενδυτή της ανάπτυξης, ο οποίος εξοικονομεί σημαντικά ποσά από την κατανάλωση ενέργειας, αλλά και για το περιβάλλον, αφού η εξοικονόμηση ενέργειας σε εγκαταστάσεις τέτοιου μεγέθους συνεπάγεται σημαντική μείωση στην εκπομπή ρύπων στην ατμόσφαιρα.

Η Stademos hotels φέρνει στη Λεμεσό μια ανάπτυξη μοναδική σε σχεδιασμό και πολυτέλεια, ενώ την ίδια στιγμή επιλέγει να υιοθετήσει οικολογικές πρακτικές μέσα από σύγχρονη τεχνολογία, που αποδεικνύει ότι οι επενδύσεις και οι προστασία του περιβάλλοντος δεν βρίσκονται απαραίτητα σε αντίπαλα στρατόπεδα. Έτσι, το Amara hotel, συνιστά από πολλές απόψεις ένα ξενοδοχείο νέας γενιάς.

Δες περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;


close [x]