Άλλα

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Πρώτο Φόρουμ Δρομικού Κινήματος Κύπρου @ ΤΕΠΑΚ


Η διήμερη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ φιλοξενεί για πρώτη φορά 1 φόρουμ συζήτησης πάνω στις διαφορετικές πτυχές του θεσμού. H εκδήλωση σκοπεύει να προωθήσει τη δρομική κουλτούρα στο κυπριακό κοινό, και να διαφωτίσει όλους τους φίλους του αθλήματος για τις διάφορες πτυχές της δρομικής ζωής, με τοποθετήσεις από το διακεκριμένο μαραθωνοδρόμο Νίκο Πολιά και τον προπονητή των πρωταθλητών Γεώργιο Λουκαΐδη.

Η Ms. May El Khalil, Ιδρύτρια του Συνδέσμου Μαραθωνίων Βηρυτού και Βραβευμένη Ακτιβίστρια θα τοποθετηθεί στο θέμα «Η Ειρήνη είναι Μαραθώνιος», ενώ η Rebecca Richardson, Marketing Specialist για Μαραθωνίους, θα παρουσιάσει όσα αφορούν την πρoώθηση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ και τις οικονομικές πτυχές της διοργάνωσης.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.