5568

Πως 5.000.000+ άνθρωποι γνώρισαν την όμορφη Λεμεσό μας!

30/09/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Όταν το All About Limassol (Official), έκανε τα πρώτα του βήματα πριν 5+ χρόνια, πολλοί δεν ήξεραν τον σκοπό του, πολλοί αμφισβητούσαν τον ρόλο του και ακόμα περισσότεροι αγνοούσαν την ύπαρξή του.

Μέσα στα λίγα χρόνια που πέρασαν, το μοναδικό αυτό Project κατάφερε, όχι μόνο να αποδείξει τη μεγάλη συνεισφορά του στην πόλη, αλλά και να αγκαλιαστεί από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό.

Συνολικά, αυτά τα 5+ χρόνια λειτουργίας, το Portal ξεπέρασε τους 3.000.000 Unique Users (δηλαδή πάνω από 5.000.000 διαφορετικοί άνθρωποι).

Καθημερινά, άνθρωποι κάθε ηλικίας, με διαφορετικά ενδιαφέροντα και ασχολίες, αναζητούν και βρίσκουν στον Επίσημο Οδηγό Πόλης της Λεμεσού ό,τι πιο ενδιαφέρον, αξιόλογο και ξεχωριστό έχουν να προσφέρουν η πόλη και η επαρχία μας.

Οι επισκέπτες βρίσκουν τον τρόπο να γνωρίσουν τη Λεμεσό και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους σε αυτή, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι εκπλήσσονται καθώς ανακαλύπτουν την πόλη τους από την αρχή, μέσα από το υλικό του All About Limassol (Official).

Με τη διαρκή ανάπτυξη και ασταμάτητη βελτίωση της εικόνας, με πρωτότυπο και πρωτογενές υλικό, με ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά αφιερώματα, με εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς για ποιο λόγο έχουν δεθεί μαζί με αυτό το μοναδικό Project τόσοι άνθρωποι.

Τα εντυπωσιακά αυτά 5 χρόνια, όμως, ήταν απλώς η αρχή. Η Λεμεσός είναι μία πόλη που δε σταματά να μας εκπλήσσει και η εξερεύνηση συνεχίζεται, με ακόμα περισσότερο πάθος και δημιουργικότητα.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.