A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

PHOTOS + VIDEOS: Χιλιάδες στην πρώτη κούρσα του Μαραθωνίου για το 2017!

Κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο, που έκανε επιτέλους την εμφάνισή του μετά από μέρες, πλήθος κόσμου συμμετείχε στην επίσημη έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του διήμερου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Οι δρομείς που συμμετείχαν στον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5 χλμ έφυγαν από την εκκίνηση στις 9 π.μ. με το σήμα που έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5 χλμ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, προσελκύοντας στη διοργάνωση χιλιάδες δρομείς και εκατοντάδες εταιρείες οι οποίες συμμετέχουν με τις ομάδες τους. Στη φετινή κούρσα έτρεξαν 8000 άτομα, ενώ συμμετείχαν 200 ομάδες εταιρειών, με την ομάδα της Primetel να είναι η μεγαλύτερη με 350 δρομείς.

Οι δρομείς ξεκίνησαν από το παραθαλάσσιο πάρκο του μόλου με κατεύθυνση προς ανατολικά και προς την περιοχή Εναερίου και κάλυψαν την απόσταση των 5 χλμ, τρέχοντας σε όλο το πλάτος του παραλιακού δρόμου. Πέρα από τους δρομείς, πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού, επευφημώντας τους συμμετέχοντες και συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός γιορτινού κλίματος. Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα BookYourWeddingDay.com, δεύτερη ήταν η Enjoy Life – Salveo Gym και τρίτη η Remedica.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;