A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

PHOTOS + VIDEOS: Μαραθώνιο Πανόραμα - Αυτό το πρώτο διήμερο τα είχε πραγματικά όλα!

Αυτό  το πρώτο διήμερο του Μαραθωνίου Λεμεσού έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: όσο περισσότερο κρατάει, τόσο περισσότερο το θέλουμε. Ο ήλιος ζέστανε για τα καλά την πόλη. Ακόμα περισσότερο, όμως, τη ζέσταναν τα χαμόγελα, η ζωντάνια και ο ενθουσιασμός των χιλιάδων που έτρεξαν στις κούρσες της διοργάνωσης, και των χιλιάδων που παρακολουθούσαν, συμμετέχοντας στις παράλληλες εκδηλώσεις.

Η μαζική συμμετοχή μικρών και μεγάλων κατά την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, απέδειξε ότι ο κόσμος έχει ανάγκη τις ευκαιρίες για άθληση, ομαδική προσπάθεια και εκτόνωση. Τα χιλιόμετρα του γαλάζιου στην παραλία της Λεμεσού αποδείχθηκε για 11η χρονιά ότι αποτελούν ιδανικό χώρο φιλοξενίας για μια τόσο εγκάρδια και ζωντανή διοργάνωση.

Η πρώτη αυτή διήμερη διοργάνωση άφησε το στίγμα της στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού, όπου ο μεγάλος υπαίθριος χώρος αποτέλεσε κέντρο συνάντησης, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, δράσης και διασκέδασης, τόσο για τους δρομείς, όσο και για όσους έζησαν από κοντά τον ενθουσιασμό των ημερών αυτών.

Η πρώτη Petrolina Energy Day, που ακολούθησε μετά τις διαδρομές του Σαββάτου 18/3, αναδείχθηκε σε μια υπέροχη γιορτή για την άσκηση και την υγεία.

Στον ίδιο χώρο φιλοξενήθηκε 12 ώρες περίπου πριν το μεγάλο αγώνα και το πρώτο υπαίθριο Pasta Party, προσφέροντας σε όλους τους δρομείς την απαραίτητη καύσιμη ύλη για τη μαραθώνιά τους προσπάθεια.

Η δυναμική παρουσία του Guaba ήταν αυτή που φρόντισε ώστε η μουσική και η διασκέδαση να αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς για όλο το διήμερο, ενώ το after party της Κυριακής και η εμφάνιση των Minus One στην σκηνή ήταν η απόλυτη κορύφωση της διοργάνωσης.

Ο 11ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ έληξε πανηγυρικά, εισάγοντας καινοτομίες, ανοίγοντας τη δράση σε όλο τον κόσμο της Λεμεσού, καταρρίπτοντας νέα ρεκόρ συμμετοχής και κλείνοντας ένα ραντεβού για το 2018, που όλοι θα περιμένουν με ανυπομονησία.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;