A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

PHOTOS + VIDEO: Για τα καλά σε κλίμα καρναβαλιού η Λεμεσός!

Μετά από εντατικές προετοιμασίες των περασμένων ημερών, η Λεμεσός ξύπνησε έτοιμη να στείλει ξεκάθαρο το μήνυμα ότι είναι η πόλη του γλεντιού και του καρναβαλιού. Οι φουκούδες είχαν στηθεί από το πρωί σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ οι γειτονιές του ιστορικού κέντρου, με την Πλατεία Σαριπόλου στο επίκεντρο, έγιναν οι πυρήνες του πρώτου μεγάλου ξεφαντώματος.

Ψητά μεζεδάκια, κρασί, μπύρες και ζιβανία αποτέλεσαν τη βάση για το γλέντι της Τσικνοπέμπτης, με την πόλη να συγκεντρώνεται γύρω από τα κάρβουνα, που ολοένα έψηναν νοστιμιές. Από την Πλατεία Κάστρου και τους πεζόδρομους Ζικ-Ζακ και Γενεθλίου Μιτέλλα, μέχρι την Πλατεία Σαριπόλου και το ΤΕΠΑΚ, η Λεμεσός έγινε μια μεγάλη παρέα, με τους περισσότερους να δοκιμάζουν ήδη περούκες, καπέλα και καρναβαλίστικες φορεσιές.

Κανταδόροι, γνωστοί καρναβαλιστές της πόλης, το βασιλικό ζεύγος του φετινού καρναβαλιού και χιλιάδες άτομα όλων των ηλικιών βρέθηκαν στους δρόμους για να υποδεχθούν το εορταστικό 11ήμερο. Με τις εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης να κορυφώνονται μετά τη δύση του ήλιου, το γλέντι στα στέκια της παλιάς πόλης αποτέλεσε απλώς την προθέρμανση, προοιωνίζοντας ένα ακόμα πολύχρωμο καρναβάλι.

Δες ολόκληρο το πρόγραμμα για το Καρναβάλι Λεμεσού 2018 εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;