A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

PHOTOS + VIDEO: Μεγάλο αφιέρωμα στο απόλυτο Παιδικό Καρναβάλι της Λεμεσού!

Με μια εντυπωσιακή ακολουθία πολύχρωμων ομάδων από χιλιάδες λιλιπούτειους καρναβαλιστές, η πρώτη Κυριακή της αποκριάς βρήκε τη Λεμεσό γεμάτη παλμό, χαμόγελα, τραγούδι και χορό. Η Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση, την οποία ακολούθησε και το πρώτο Παιδικό Καρναβαλίστικο Πάρτι στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού, έγινε ο λόγος και ο τρόπος να περάσουν μικροί και μεγάλοι μια υπέροχη μέρα.

Η καθιερωμένη πορεία της παρέλασης έφερε πλήθος κόσμου δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού, προκειμένου να παρακολουθήσουν, αλλά και να συμμετάσχουν στην πομπή. Με τη συνοδεία των γονιών τους, μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά, όλα ντυμένα με ευφάνταστες στολές και εξοπλισμένα με σερπαντίνες και κομφετί, έδωσαν μια πρώτη γεύση από όσα πρόκειται να ακολουθήσουν κατά τη δεύτερη Κυριακή της αποκριάς.

Η πομπή κατέληξε στο Παλιό Λιμάνι, με ένα υπαίθριο πάρτι, όπου συνεχίστηκε το γλέντι με την ίδια ζωντάνια. Ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργοί ψυχαγωγούσαν τον κόσμο, ενώ πολύχρωμες μασκότ μπλέκονταν με το πλήθος, παίζοντας και χορεύοντας. Το καρουζέλ, τα τραμπολίνα και το τρενάκι έγιναν ιδανικό συμπλήρωμα για τη διασκέδαση των μικρών καρναβαλιστών σε αυτό το πάρτι που αποτελεί τον πιο πρόσφατο θεσμό της μεγάλης διοργάνωσης.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;