A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS + VIDEO: Κοσμοπλημμύρα στην πρώτη μέρα του Μαραθωνίου Λεμεσού!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή υπήρξε η εκκίνηση για τον 12ο Μαραθώνιο Λεμεσού, που άνοιξε πανηγυρικά με χιλιάδες κόσμο, όλων των ηλικιών και εθνοτήτων να τρέχει κατά μήκος του μόλου. Με εκατοντάδες εταιρείες να σχηματίζουν ομάδες και να συμμετέχουν για τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και άλλων φιλανθρωπικών οργανισμών, ο εταιρικός δρόμος Primetel 5 km σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία.

Από νωρίς το πρωί, ο κόσμος άρχισε να κατακλύζει την περιοχή του μόλου. Νέοι, αλλά και ηλικιωμένοι, παρέες, αλλά και ολόκληρες οικογένειες, με βρέφη στα καροτσάκια, αρτιμελείς, αλλά και άτομα με αναπηρίες, κατέφθασαν για να συμμετάσχουν, αλλά και να παρακολουθήσουν την έναρξη της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Κύπρου.

Με τη μαζικότητα του κόσμου να προαναγγέλλει μια ακόμα χρονιά – ρεκόρ για μια διοργάνωση που ολοένα μεγαλώνει, η πρώτη διαδρομή του Μαραθωνίου άφησε πίσω της χιλιάδες ικανοποιημένους δρομείς, και υπέροχες εικόνες, γεμάτες ζωντάνια, από την κοσμοπλημμύρα δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από όλες τις πόλεις της Κύπρου, αλλά και από το εξωτερικό, απόλαυσαν την όμορφη, ανοιξιάτικη μέρα, ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού, με μουσική, ποτό, φαγητό και γυμναστικές επιδείξεις, στο πλαίσιο της Petrolina Energy Day.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;