A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

PHOTOS + VIDEO: Η μεγαλύτερη σε μήκος τοιχογραφία της Κύπρου, βρίσκεται στη Λεμεσό!

Πρόκειται για μια τοιχογραφία μήκους 300+ μέτρων, η οποία περιβάλλει έναν από τους μεγαλύτερους υπαίθριους χώρους αθλοπαιδιών στη Λεμεσό. Με χρώματα και σχέδια που παραπέμπουν στη διάθεση του χώρου, αποδίδοντας την κίνηση, τη ζωντάνια και την αγωνιστικότητα όσων αθλούνται στο στάδιο, η τοιχογραφία αυτή συμπληρώνει εδώ και λίγο καιρό την εικόνα του Λανιτείου.

Πρόκειται για ένα ακόμα έργο του EDMON 1419 και του Rate, μελών της ομάδας που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο Street Life Festival. Πέρα από τα υπόλοιπα graffiti που κοσμούν εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια της Λεμεσού, η πιο πρόσφατη δημιουργία της ομάδας αυτής ανέλαβε να αναβαθμίσει και την αισθητική του ανακαινισμένου Λανιτείου Σταδίου. Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της τοιχογραφίας, το σχέδιο προέκυψε μετά από συζήτηση με τη Σχολική Εφορεία Λεμεσού, η οποία ζήτησε ένα έργο που θα μπορούσε να πλαισιώνει με ταιριαστό τρόπο τον χώρο αυτό.

Η τοιχογραφία καλύπτει όλη τη βόρεια και ανατολική πλευρά του σταδίου, με αφαιρετικά, δυναμικά σχέδια στις αποχρώσεις του πράσινου και του γκρι, αλλά και με τους ολυμπιακούς κύκλους να μεταφέρουν το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι». Οι δημιουργοί της εργάστηκαν 4 μέρες για να ολοκληρωθεί το έργο και η διαδικασία αποτυπώνεται στο βίντεο που ακολουθεί.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.