A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

PHOTOS: Το πιο ζεστό χειροκρότημα του Μαραθωνίου Λεμεσού 2017!

Τα παιδιά, όπως πάντα, είχαν ξεχωριστό ρόλο στο Μαραθώνιο Λεμεσού 2017. Οι μικροί δρομείς, με ηλικίες 6 – 16, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο δικό τους αποκλειστικό αγώνισμα, εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα περιορισμό.

Το μήνυμα ήταν ηχηρό και ξεκάθαρο: στην άθληση και στο παιχνίδι έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα. Τα χαμόγελα απλώθηκαν πλατιά σε όλα τα προσωπάκια που έφθαναν με ενθουσιασμό στον τερματισμό, μετά την ολοκλήρωση της ειδικής διαδρομής του 1 χλμ κατά την πρώτη ημέρα του Μαραθωνίου Λεμεσού. Τρέχοντας ή περπατώντας, με αμαξίδια ή τροχήλατα βοηθήματα, κρατώντας τα χέρια ή ζητωκραυγάζοντας, τα παιδιά χάρισαν συγκίνηση σε όλους.

Με τον τερματισμό τους, όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια, καθώς το μήνυμα της πρώτης μέρας του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας και όχι αποκλειστικά της διάκρισης και τη πρωτιάς. Τα παιδιά που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις παρέλαβαν τα μετάλλιά τους σε μια μικρή τελετή και το παιχνίδι συνεχίστηκε στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού με αθλητικές δραστηριότητες ειδικά για παιδιά.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;