A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

PHOTOS: Ποιος είναι ο νεαρός «κυνηγός κεραυνών» στη Λεμεσό;

Η πρόσφατη, πρωτοφανής καταιγίδα που χτύπησε τη Λεμεσό, έγινε αφορμή για να αποκαλυφθεί η μανία του. Μια σειρά από άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες, από τις πιο «άγριες» στιγμές της Λεμεσού τα τελευταία χρόνια, αποτελεί το «λάφηρο» αυτού τνου νεαρού «κυνηγού κεραυνών».

Ο Στέφανος είναι ένας νεαρός, αυτοδίδακτος φωτογράφος, που απαθανάτισε μια συγκλονιστική στιγμή από την καταιγίδα της 16ης Φεβρουαρίου, που αποδεικνύει την σφοδρότητα με την οποία έπληξε τη Λεμεσό (αν και μόνο για λίγες ώρες) η κακοκαιρία. Αν και βγάζει φωτογραφίες εδώ και λίγα σχετικά χρόνια, έχει εστιάσει τόσο στις στιγμές που ο κεραυνός χτυπάει τη γη, ώστε το υλικό του είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Η μανία του Στέφανου Μιστρελλίδη με τους κεραυνούς, ανέδειξε και τη Λεμεσό ως έναν ιδανικό προορισμό για τέτοιες εικόνες, αφού, όπως ο ίδιος εξηγεί, το θέαμα είναι διπλά εντυπωσιακό, όταν η λήψη έχει σαν φόντο τη θάλασσα, με θέα από τους λόφους γύρω από την πόλη, αλλά και στην ύπαιθρο. Βέβαια, δεν είναι και το πιο εύκολο hobby αυτό με το οποίο καταπιάνεται, αφού κατά κανόνα χρειάζεται να αντιμετωπίσει ακραίες καιρικές συνθήκες (με αποτελέσμα να χάσει και εξοπλισμό μεγάλης αξίας στην τελευταία του επίσκεψη στη Λεμεσό). Η επιμονή, το μεράκι και το ταλέντο του, όμως, παράγουν ένα αποτέλεσμα πραγματικά ξεχωριστό.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.