A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS: Όσα έγιναν στο τετραήμερο Beer Festival, που ξεσήκωσε χιλιάδες στη Λεμεσό!

Το Beer Festival επέστρεψε στον Ποταμό Γερμασόγειας για δεύτερη χρονιά, μετά από μια πετυχημένη διοργάνωση το καλοκαίρι του 2017. Μάλιστα, επέστρεψε ακόμα μεγαλύτερο, ανοίγοντας για 4 μέρες τις πόρτες σε ένα κόσμο με ατελείωτες διαφορετικές μπύρες, με φαγητό, διασκέδαση και πολλή μουσική.

Περίπου 10.000 άτομα συμμετείχαν στο φετινό Beer Festival δοκιμάζοντας μπύρες από όλο τον κόσμο (μεταξύ των οποίων και η ιρλανδική μπύρα Snake Venom, την πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο, με περιεκτικότητα σε αλκοόλ στο 67,5%). Από τις πιο δυνατές στιγμές του τετραημέρου ήταν, φυσικά, οι συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες. Κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης το ξέφρενο πάρτι με τους Locomondo επί σκηνής, το βράδυ του Σαββάτου, να παρασέρνουν στο ρυθμό της μουσικής τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Εξίσου δυνατές στιγμές πρόσφεραν κατά την τελευταία μέρα της διοργάνωσης οι Μπλε και ο Λάκης Παπαδόπουλος, ερμηνεύοντας αγαπημένα ροκ κομμάτια. Με τον χώρο να γεμίζει μουσική, όμορφη διάθεση και κόσμο που διασκέδαζε σε μεγάλες ή μικρές παρέες, ή ακόμα και με όλη την οικογένεια (αφού για τα μικρά παιδιά υπήρχαν ξεχωριστές, όμορφες δραστηριότητες), το Beer Festival ετοιμάζεται πια να επιστρέψει ακόμα πιο ενδιαφέρον, καλοκαιρινό και χαρούμενο το 2019.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;