A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS: Όσα έγιναν στο πιο φαντασμαγορικό Boat Show της Λεμεσού!

Πολυτέλεια, καινοτομία, δράση, θέαμα, διασκέδαση, χαλάρωση. Τα είχε όλα. Το Boat Show 2017 στη Μαρίνα Λεμεσού ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι χιλιάδες που βρέθηκαν κατά το τριήμερο 5 – 7 Μάη στη μεγάλη αυτή έκθεση για τη θάλασσα, ξέρουν το γιατί.

Ο θεσμός καταφέρνει να αναδείξει τη θάλασσα ως τρόπο ζωής και να προσφέρει επιλογές για κάθε είδους δραστηριότητα σε σχέση με το απέραντο γαλάζιο, που απολαμβάνουμε τόσο απλόχερα στη Λεμεσό. Όσοι βρέθηκαν στη Μαρίνα Λεμεσού και στο ΤΡΑΚΑΣΟΛ κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν προτάσεις για αθλήματα στο νερό, ψάρεμα, καταδύσεις, yachting και πολλά ακόμα.

Τα πολυάριθμα, πολυτελή κότερα που κατέκλυσαν τη θάλασσα της Μαρίνας ήταν η μεγάλη έκπληξη του τριημέρου, ιδίως για όσους είχαν την ευκαιρία να τα επισκεφθούν και να περιηγηθούν τους εσωτερικούς χώρους τους. Οι επιδείξεις με jet ski και flyboard ήταν σαφώς από τις κορυφαίες στιγμές της διοργάνωσης. Μετά από αυτό, δικαίως όλοι ανυπομονούν για  τη διοργάνωση του 2018.

2927