A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

PHOTOS: Οι «αστεράτες» πισίνες της Λεμεσού!

Οι νύχτες του καλοκαιριού έχουν πάντα κάτι ιδιαίτερο να προσφέρουν, αφού ο καιρός σου επιτρέπει να τις απολαύσεις με διάφορους τρόπους, είτε διασκεδάζοντας, είτε χαλαρώνοντας. Στη Λεμεσό, 2 απαστράπτουσες πισίνες κάνουν τις νύχτες ακόμα πιο μαγικές.

Σε 2 αγαπημένους προορισμούς χαλάρωσης και διασκέδασης, δίπλα στη θάλασσα της πόλης, οι επισκέπτες απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές γύρω από πισίνες που λάμπουν μέσα στο σκοτάδι, αφού ο βυθός τους είναι επενδυμένος με λαμπτήρες, που αφήνουν δεσμίδες φωτός να φτάνουν μέχρι την επιφάνεια. Τόσο η πισίνα στο ξενοδοχείο Four Seasons, μπροστά από το Colors cafe, όσο και η πισίνα στο Columbia Beach bar, αποτελούν τους… υδάτινους, «έναστρους ουρανούς», που σαγηνεύουν ακαριαία όποιον τις επισκεφθεί.

Και, όσο κι αν είναι δελεαστική η ιδέα μιας βουτιάς μέσα στα «αστέρια», και μόνο το να απολαύσεις το ποτό σου δίπλα στη θέα αυτή, είναι μια εμπειρία που σου μένει αξέχαστη. Το ειδυλλιακό περιβάλλον γύρω από την πισίνα στο Four Seasons, είναι ό,τι πρέπει για ρομαντικές νύχτες, με θέα στον κήπο και τη θάλασσα στο βάθος. Οι νύχτες στο Columbia Beach είναι πιο έντονες, με μουσική από Dj και cocktails, ενώ τα φώτα στην πισίνα αλλάζουν κάθε τόσο χρώμα, ακολουθώντας τους ρυθμούς της νυχτερινής ζωής στο bar.

Δες εδώ τις πισίνες των ξενοδοχείων της Λεμεσού όπου μπορεί να απολαύσεις στιγμές δροσιάς.

Δες εδώ τα pool bars της Λεμεσού.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;