A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

PHOTOS: Μια πλατεία γεμάτη ενέργεια, άσκηση και παιχνίδι απέκτησε η Λεμεσός!

Την ιδανική συνέχεια στην πρώτη αγωνιστική μέρα του Μαραθωνίου Λεμεσού προσέφερε η πρώτη Energy Day που διοργανώθηκε στο Sponsor’s Village στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Η καινοτομία αυτή έδωσε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους, να γίνουν κομμάτι του Μαραθωνίου, είτε είχαν τρέξει το πρωί, είτε όχι.

Στον ανοιχτό και φιλόξενο χώρο του Παλιού Λιμανιού, γιατροί, διατροφολόγοι και γυμναστές καλωσόρισαν τον κόσμο στην Energy Day προσφέροντας συμβουλές, μετρήσεις δεικτών υγείας και καλής φυσικής κατάστασης, όπως και υγιεινά είδη διατροφής. Στο χώρο αυτό, μικροί και μεγάλοι ασχολήθηκαν με πρωτότυπους και διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης, περνώντας το απόγευμά τους γεμάτοι δράση και ενέργεια.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Petrolina, χρυσός χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, η οποία θέλησε να συμβάλει στην ανάδειξη της διοργάνωσης σε μία μεγάλη γιορτή της υγείας και της άθλησης με θετικά μηνύματα για όλο τον κόσμο. Οι δραστηριότητες και οι συμβουλές προσφέρονταν στον κόσμο εντελώς δωρεάν, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να κάνουν το πρώτο βήμα προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;