A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

PHOTOS: Ενδιαφέρον Ινδών για επενδύσεις στην Κύπρο στο Best Invest 2017

Με θετικά μηνύματα έκλεισε το Best Invest 2017, το επιχειρηματικό συνέδριο και έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που διοργανώνεται από το ρωσικό όμιλο επικοινωνιών Vestnik Kipra στη Λεμεσό. Το ετήσιο συνέδριο, που διοργανώθηκε στις 14 και 15 Μαΐου, αναδεικνύει την πόλη ως κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας, που συγκεντρώνει την προσοχή πολλών ξένων επενδυτών.

Η επικεφαλής του ομίλου Vestnik Kipra, Natalia Kardash, υπογράμμισε ότι η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για γνωριμία και διασύνδεση των εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου στο νησί, προκειμένου να δημιουργηθούν ευκαιρίες και προοπτικές για επενδύσεις, τόσο στη Λεμεσό, όσο και γενικότερα στην Κύπρο.

Στο συνέδριο μίλησαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου από την Κύπρο, την Ευρώπη και την Ασία και στελέχη οργανισμών όπως η RCB Bank, η Hellenic Bank, η Deloitte, η ABC International, η Cyprus PV Energy, η Consulco, η ÖL Shipping Group, η Österreichischer Lloyd Seereederei κ.α. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε κατά τη συζήτηση, στο ρόλο της Κύπρου στην παγκόσμια οικονομία ως προορισμού επενδύσεων και στις προοπτικές που παρουσιάζονται για επενδύσεις επιχιερηματιών από ανερχόμενες οικονομίες, όπως η Ινδία. 

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;