A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

PHOTOS: Ένα ξεχασμένο σιντριβάνι ξαναζωντάνεψε στο κέντρο της Λεμεσού!

Στο εμπορικό κέντρο της πόλης λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες ξανά ένα σιντριβάνι που είχε εγκαταλειφθεί εδώ και καιρό στη μοίρα του. Αφορμή για τη θετική αυτή αλλαγή υπήρξε η λειτουργία ενός νέου εστιατορίου, που άνοιξε πρόσφατα μέσα στη Στοά Λανίτη.

Η εμπορική αυτή στοά, με εξόδους σε 2 πολύ γνωστούς εμπορικούς δρόμους της πόλης, την οδό Ανεξαρτησίας και Αγίου Ανδρέου, έχει εμπλουτιστεί πλέον με ένα δροσερό σιντριβάνι, που υποδέχεται τους επισκέπτες από την είσοδο της οδού Ανεξαρτησίας. Η όμορφη τραπεζαρία που δημιουργήθηκε στον διάδρομο της στοάς, μπροστά από το εστιατόριο, υπήρξε η αφορμή για να ζωντανέψει μετά από πολύ καιρό το σιντριβάνι.

Η επιδιόρθωση και επαναλειτουργία του σιντριβανιού ήταν πρόθεση των ίδιων των ιδιοκτητών του εστιατορίου, οι οποίοι θέλησαν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που να συνάδει με τη μεγάλη, πράσινη ταπετσαρία, που αναπαριστά ένα σκηνικό από τροπική ζούγκλα. Το συντριβάνι, με 3 πίδακες που σχηματίζουν πολύχρωμες, υδάτινες σφαίρες, είναι χωρίς αμφιβολία μια ευχάριστη νότα, που συμβάλλει στις προσπάθεις αναζωογόνησης της στοάς.

 

ΣχετικαΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.