A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

PHOTOS: Απέραντη θάλασσα κεφιού η είσοδος της Βασίλισσας του Καρναβαλιού για το 2017!

Πανηγυρικά έκλεισε η Τσικνοπέμπτη του 2017 με την είσοδο της Βασίλισσας του Καρναβαλιού και την καθιερωμένη της συνοδεία από μαζορέτες, κανταδόρους, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και χιλιάδες θερμόαιμους καρναβαλιστές.

Η Πλατεία Ηρώων, κέντρο των εορτασμών, ζωντάνεψε και πάλι όπως κάθε χρόνο αυτή τη μέρα. Η πομπή που συνόδευε το γαλάζιο άρμα της βασίλισσας, πλημμυρισμένη από χρώμα και χαμόγελα, έδινε το ρυθμό. Από τα τραγούδια των κανταδόρων, μέχρι τα τύμπανα της ομάδας Batukinio και τις εντυπωσιακές χορογραφίες από τις μαζορέτες, όλοι φρόντισαν να προσφέρουν φαντασμαγορικό θέαμα και να παρασύρουν μαζί τους τον κόσμο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, οι γνωστοί καρναβαλιστές της πόλης, πρώην βασιλιάδες και βασίλισσες και όχι μόνο έδωσαν δυναμικά το παρών. Περνώντας από τους κυριότερους δρόμους του κέντρου, τους οποίους παραδοσιακά διασχίζει η πομπή της Τσικνοπέμπτης, πέρασαν το μήνυμα της μέρας και της περιόδου του καρναβαλιού, κάνοντας μια εξαιρετική αρχή για ακόμα μια πιο εντυπωσιακή συνέχεια.

Φωτογραφίες από Φώτο Κόκος

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;