Φωτορεπορτάζ από το αποκλειστικό συνέδριο για την αγορά ακινήτων στη Λεμεσό

23/03/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το World Trade Center Cyprus σε συνεργασία με την Delfi Partners & Co. διοργάνωσε 1 αποκλειστικό, μονοήμερο συνέδριο κάτω από την επωνυμία “Cyprus Business Hub”. Επαγγελματίες υψηλού διαμετρήματος από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και Ταμεία, επενδυτές, επιχειρηματίες στην ανάπτυξη γης, αλλά και εγχώριες και διεθνείς εταιρείες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών συμμετείχαν στο συνέδριο με θέμα «Ας μιλήσουμε για την Αγορά Ακινήτων» στις 22 Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο Amathus.

Το συνέδριο επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι η οικονομία της Κύπρου βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή μετά τα γεγονότα των προηγούμενων ετών, και στην ανάγκη να αξιοποιήσει η χώρα τη γεωστρατηγική της θέση, την ιδιότητα του μέλους της ΕΕ και το ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον για την προσέλκυση μακροπρόθεσμων και βιώσιμων επενδύσεων. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, το 2017 αναδείχθηκε ως η αρχή μιας σημαντικής μετατόπισης στο οικονομικό περιβάλλον, ενώ υπογραμμίστηκε ότι οι  αποφάσεις που θα ληφθούν, θα είναι καθοριστικής σημασίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη που επηρεάζονται από την κυπριακή αγορά επενδύσεων σε διάφορους τομείς της οικονομίας.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να τονώσει το ενδιαφέρον για την επενδυτική δυναμική των ακινήτων στην Κύπρο και να διερευνήσει τιις επενδυτικές ευκαιρίες της χώρας, ιδίως στην παρουσία εκπροσώπων από τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και αλλού. Μεταξύ των βασικών ομιλητών ήταν ο Γιώργος Μούντης (Διευθύνων Εταίρος στην Delfi Partners & Co.), ο Πέτρος Σιβιτανίδης (Προϊστάμενος του Τμήματος Ακινήτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου), ο Χρίστος Μαυρέλλης (Εταίρος της Χρύσης Δημητριάδης & ΣΙΑ LLC), η Δήμητρα Καλογήρου (Πρόεδρος της ΕΚΚ) και ο Maarten Vermeulen (Διευθύνων Σύμβουλος της FRICS).

swipe gallery
1537