A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Petrolina Energy Day: Μια μέρα όλο ενέργεια, η νέα αγαπημένη συνήθεια στη Λεμεσό!

Παλμός, ενέργεια, όμορφη διάθεση, άσκηση, παιχνίδι, χαμόγελα, μουσική, χορός, όλα μαζί, συγκεντρωμένα σε μία μεγάλη γιορτή, έδωσαν το στίγμα μιας διοργάνωσης που εξελίσσεται πια σε αγαπημένη συνήθεια για όλη τη Λεμεσό. Η Petrolina Energy Day επέστρεψε για δεύτερη χρονιά στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, σημειώνοντας ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Οι χιλιάδες που συμμετείχαν στις διαδρομές του Μαραθωνίου Λεμεσού το Σάββατο, 17/3, βρέθηκαν να γιορτάζουν τη μεγάλη αυτή, αθλητική διοργάνωση σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην πλατεία Παλιού Λιμανιού, δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού. Με ανοιξιάτικο ήλιο, πολλή ζωντάνια και χαλαρή διάθεση, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με μουσική από τη σκηνή του Guaba Beach Bar και με δραστηριότητες που προσφέρονταν από τα δεκάδες περίπτερα που βρίσκονταν στον χώρο.

Η Petrolina Energy Day, μια νέα πρόταση που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2017, ως βασικό κομμάτι των παράλληλων εκδηλώσεων του διήμερου Μαραθωνίου Λεμεσού, αποδείχθηκε η ιδανική συνέχεια για αυτή την πρώτη μέρα της διοργάνωσης. Ο τρόπος με τον οποίο αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, από τις εταιρείες που προσέφεραν συμβουλές υγείας, αλλά και από φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως το «Γκολ στη Ζωή», αποδεικνύει ότι είναι από τις εκδηλώσεις που έλειπαν από τη Λεμεσό.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;