Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Petrolina Energy Day @ Μόλος Λεμεσού


Μια μέρα γεμάτη ενέργεια, με διατροφικές συμβουλές, ζωντανά προγράμματα fitness, μουσική και διασκέδαση για όλη την οικογένεια φέρνει η Petrolina στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το BodyFitness Gym Center παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γυμναστικής με την υπογραφή Les Mills στις 10:30 - 11:30.

Επαγγελματίες διατροφής και υγείας θα προσφέρουν συμβουλές για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την προστασία του οργανισμού, προσφέροντας υγιεινά snacks.

Στον χώρο θα λειτουργεί και παιδότοπος, με προπονητές από την Παιδική Ακαδημία ΓΣΟ, οι οποίοι θα καθοδηγούν τα παιδιά για να μπουν στο πνεύμα της ημέρας, κάνοντας διασκεδαστικές ασκήσεις και παιχνίδια.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.