Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Petrolina Energy Day @ Πλατεία Παλιού Λιμανιού


Μετά από μια πετυχημένη πρώτη διοργάνωση, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλο τον κόσμο, η Λεμεσός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον 12ο Μαραθώνιο Λεμεσού, που θα πραγματοποιηθεί στo διήμερo 17 και 18 Μαρτίου.

Από το Σάββατο, 17 Μαρτίου, η πόλη μπαίνει σε ρυθμούς Μαραθωνίου με την πλατεία του Παλιού Λιμανιού να φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά την Petrolina Energy Day, που διοργανώνεται στο πλαίσιο της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης. 

Μουσική από Dj, γυμναστικές επιδείξεις, προγράμματα fitness, συμβουλές από ειδικούς διατροφής και θεραπευτές, είναι μερικά από όσα προσφέρει αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση, γεμάτη υγεία, ευεξία και διασκέδαση, από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι.

Συμμετέχοντας στην εκδήλωση, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μια ξεχωριστή ημέρα δίπλα από το μαγευτικό μπλε της θάλασσας της Λεμεσού, γεμίζοντας ενέργεια και θετικά vibes. 

Μάθε περισσότερα για την Energy Day εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.