Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

Περπάτημα Χαντάρα - Τροοδίτισσα @ Πλάτρες


Μια μοναδική περιπέτεια για τολμηρούς, καλεί όσους αγαπούν την ορειβασία, για να διανύσουν 7 χιλιόμετρα παρθένου δάσους, παρέα με την ομάδα Cyprus from Air.

Η διαδρομή περνά δίπλα από απίστευτους καταρράκτες, μέσα από βραχώδης πλαγιές, όπου το έδαφος αλλάζει μορφή και κλίση από τη μια στιγμή στην άλλη. Παρά τη μεγάλη δυσκολία της, η περιπέτεια αυτή ανταμοίβει τους ορειβάτες με μοναδικές εικόνες φυσικής ομορφιάς.

Οι ορειβάτες θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι για τη διαδρομή αυτή με κατάλληλα ρούχα (όχι βαμβακερά) και ειδικά παπούτσια ορειβασίας (η διαδρομή δεν είναι κατάλληλη για αθλητικά παπούτσια). Άτομα με υψοφοβία ή κάτω των 18 ετών δεν μπορούν να συμμετάσχουν.

Καλούνται όσοι συμμετάσχουν να φέρουν 1 σακουλάκι φυτόχωμα για δενδροφυτεύσεις.

Σημείο εκκίνησης: 3 χλμ από τον κυκλικό κόμβο του Forest Park, προς Τροοδίτισσα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.