Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 06 Μαΐου 2017

Περιήγηση σε δρομάκια και αυλές @ Λάνια


Οι Γυναίκες της Λάνιας προσκαλούν επισκέπτες στα γραφικά δρομάκια και στις ανοιχτές αυλές του χωριού. Όλοι όσοι βρεθούν στο χωριό, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το Σάββατο και την Κυριακή τις αυλές, που θα είναι ανοιχτές από τις 11.00 - 17.00.

Το Σάββατο στις 17.00 — 18.00, στην αυλή της εκκλησίας, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τριμίκλινης θα τραγουδήσουν και θα απαγγείλουν ποιήματα. Θα ακολουθήσει η ομάδα χορού «Δίπλογέφυρα».

Την Κυριακή στις 17.00 — 18.00 στο μουσείο, θα έχει παραδοσιακή μουσική με βιολί και λαούτο από το μουσικό σχήμα «Ηχόχρωμα» και κλήρωση λαχνών.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 99 845 153 ή 99 920 264.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.