Παρουσιάστηκε και επίσημα το νέο μεγάλο Project της Λεμεσού!

13/07/2016
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

OUR CITY IS NOW OFFICIALLY ONLINE…

Με αυτό το σλόγκαν έγινε η παρουσίαση του All About Limassol στο ξενοδοχείο Four Seasons. Μία επιτυχημένη εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρόν τους πολλοί επίτιμοι προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο, αποδεικνύοντας έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον τους γι’ αυτό το πολύ σημαντικό project για την πόλη μας.

Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό project που σκοπό έχει να αναδείξει τη Λεμεσό και τις ομορφιές της σε όλο τον κόσμο (Κύπρο και εξωτερικό). Ένα project που προωθεί αυτή τη συναρπαστική πόλη ως τον ιδανικό προορισμό για να τον επισκέπτεται κανείς, να διασκεδάζει, να ζει, να εργάζεται και να επενδύει. Το ενδιαφέρον του κόσμου γι’ αυτή την πρωτοποριακή κίνηση ήταν πολύ μεγάλο, καθώς επίσης και των τοπικών και παγκύπριων Μ.Μ.Ε, αφού η εκδήλωση έτυχε μεγάλης δημοσιογραφικής κάλυψης.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ, Κώστας Γαλαταριώτης: «Επειδή πλέον αυτή η πόλη και επαρχία διαθέτει ένα ωραίο και ποικιλόμορφο προϊόν, κρίναμε ότι υπήρχε ανάγκη για ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης, στο οποίο τόσο οι ντόπιοι, όσο και οι τουρίστες, θα βρίσκουν ότι ζητούν για τη Λεμεσό». Πλέον τα πάντα για την πόλη και την επαρχία Λεμεσού, θα βρίσκονται μαζεμένα στον Επίσημο Διαδικτυακό Οδηγό της. Πρόκειται για τη μοναδική ιστοσελίδα προώθησης της πόλης, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού (ΕΒΕΛ), διατηρώντας στενή συνεργασία με δήμους, πολιτιστικούς φορείς, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, τουριστικούς οργανισμούς κ.α.

Στόχος του συγκεκριμένου Οδηγού είναι να μεταδώσει στον κόσμο τους λόγους για τους οποίους η Λεμεσός θεωρείται ως ένας εξαιρετικός τόπος διαμονής, αλλά και γιατί θεωρείται ως ένας από τους πιο ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς.

Το All About Limassol στελεχώνεται από μία καταρτισμένη ομάδα από επαγγελματίες δημοσιογράφους, επιμελητές, μεταφραστές, φωτογράφους, γραφίστες και προγραμματιστές, με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και ανανέωση της ιστοσελίδας, καθώς επίσης και τη σωστή κατηγοριοποίηση για μεγαλύτερη ευκολία του χρήστη. 

Το video της εκδήλωσης και του cocktail που ακολούθησε

 

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

swipe gallery

1754