1530

Πάρκο οδού Κλεοπάτρας

03/01/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Εκεί που η οδός Κλεοπάτρας συναντά την οδό Ελευθερίας, ανάμεσα στα γοητευτικά νεοκλασικά και πετρόκτιστα κτίρια του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού, βρίσκεται ένα πανέμορφο, μικροσκοπικό πάρκο.

Το πάρκο, που είναι δημόσιο και ανοιχτό για το κοινό, το «υιοθέτησε» η εταιρεία Volka Entertainment, που στεγάζεται σε παρακείμενο κτίριο. Δημιουργώντας έναν καταπράσινο βοτανικό κήπο, με εσπεριδοειδή, ελαιόδεντρα και αρωματικούς θάμνους, η εταιρεία εξασφάλισε στους υπαλλήλους της μία χαλαρωτική διέξοδο, για τα διαλείμματα της ημέρας.

Την ίδια στιγμή, όμως, από τον «μυστικό» αυτό κήπο επωφελούνται και όσοι κάνουν το πέρασμα τους από την περιοχή, καταφεύγοντας εκεί για λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.