22490

Πάρκο Μελίνας Μερκούρη

03/02/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Λίγα μέτρα βόρεια του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς, βρίσκεται το πάρκο Μελίνας Μερκούρη, το οποίο αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια καταφύγιο χαλάρωσης και παιχνιδιού για κατοίκους της περιοχής (και όχι μόνο).

Το Πάρκο Μελίνας Μερκούρη είναι ένας πράσινος πνεύμονας για οικογενειακές βόλτες, που είναι δημοφιλής και για εξορμήσεις κατά την Καθαρά Δευτέρα. Tο φιλόξενο αναψυκτήριο του πάρκου, αποτελεί μια προσιτή καθημερινή επιλογή για καφέ και σνακ και για συναντήσεις με φίλους, λειτουργώντας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση του πάρκου, ένας νεαρός Λεμεσιανός που πέρασε την παιδική του ηλικία στον χώρο αυτό, δημιούργησε επιλογές για άθληση για όλες τις ηλικίες. Εξοπλισμένος με τις γνώσεις που έλαβε φοιτώντας στη γυμναστική ακαδημία, ο Άριστος δημιούργησε εγκαταστάσεις για παιχνίδι και άσκηση των παιδιών μικρότερης ηλικίας, ενώ διοργανώνει και συναντήσεις για άθληση στον χώρο του πάρκου.

To αναψυκτήριο μπορεί να φιλοξενήσει και πάρτι για παιδιά και όχι μόνο.

Τηλέφωνο: 99 788303