14969

Πάρκο Μελίνας Μερκούρη

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μόλις λίγα μέτρα βόρεια του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς, βρίσκεται ένα φιλόξενο πάρκο, περικυκλωμένο από πράσινο, το οποίο αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια καταφύγιο χαλάρωσης και παιχνιδιού. Πρόκειται για το πάρκο Μελίνας Μερκούρη, ένα χώρο που έχουν αγαπήσει εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής (και όχι μόνο).

Ένας νεαρός Λεμεσιανός που πέρασε την παιδική του ηλικία παίζοντας στο πάρκο αυτό, αποφάσισε σήμερα να δημιουργήσει νέες επιλογές για τους επισκέπτες του πάρκου, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση της καφετέριας που βρίσκεται στην είσοδο του χώρου. Με βάση την αγάπη του για την άθληση και εφόδιο τις γνώσεις που έλαβε φοιτώντας  στη γυμναστική ακαδημία, ο Άριστος εγκατέστησε ένα χώρο για παιχνίδια και άσκηση των παιδιών μικρότερης ηλικίας, ενώ διοργανώνει και συναντήσεις για άθληση ατόμων όλων των ηλικιών στον χώρο του πάρκου.

Το Πάρκο Μελίνας Μερκούρη είναι ένας πράσινος πνεύμονας που παραδοσιακά φιλοξενεί οικογενειακές βόλτες, παιδικά παιχνίδια, αλλά και εξορμήσεις της Καθαράς Δευτέρας. Τον τελευταίο καιρό, όμως, τα πρωινά του Σαββάτου προσελκύει και όσους ψάχνουν ευκαιρίες για άθληση, με την καθοδήγηση γυμναστή, ενώ το όμορφο κιόσκι που έχει δημιουργηθεί στο αναψυκτήριο του πάρκου, αποτελεί μια προσιτή, καθημερινή επιλογή για καφέ και σνακ, για συναντήσεις με φίλους, αλλά και για παιδικά πάρτι, λειτουργώντας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Τηλέφωνο: 99 788303Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.