A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Παραλία Lighthouse

Στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού, στη Γερμασόγεια, θα βρεις αυτόν τον μικρό και ήσυχο κόλπο, που σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι χιλιόμετρα μακριά από την πόλη. Με καθαρά, γαλάζια νερά, μικρούς θάμνους στην ακτή και ένα όμορφο beach bar λίγα μέτρα από το κύμα, η παραλία αυτή είναι ιδανική αν είσαι με παρέα ή με την οικογένεια και θέλεις να χαλαρώσεις και να δροσιστείς.

Η παραλία μπροστά από το Lighthouse Surf & Turf είναι μια μικρή ανακάλυψη, αν ψάχνεις ησυχία αλλά και ανέσεις για φαγητό και ποτό, αν σου αρέσουν τα παιχνίδια στην άμμο, αλλά σε «ψήνει» να αράξεις και στα βραχάκια, αλλά και αν θέλεις να χαλαρώσεις στο περιβάλλον ενός γουστόζικου beach bar, ή στη σκιά ενός παραθαλάσσιου θάμνου. Σε κάθε περίπτωση, η μικρή αυτή ακτή, που βρίσκεται σε ίση περίπου απόσταση από το δυτικότερο και ανατολικότερο άκρο της Λεμεσού, μπορεί να ικανοποιήσει πολλά γούστα.

Το μικρό βάθος της παραλίας, αλλά και ο παιδότοπος που λειτουργεί στο beach bar είναι σίγουρα επιπρόσθετος λόγος για να προτιμήσουν την παραλία όσοι συνοδεύουν μικρά παιδιά. Σίγουρα, όμως, μια επίσκεψη θα την απολαύσουν εξίσου και μεγαλύτερες ηλικίες, ιδίως κατά τις πρωινές ώρες, όταν το φως του ήλιου κάνει τη θάλασσα να λάμπει όσο ποτέ.

Αν απολαμβάνεις τη νυχτερινή θέα της θάλασσας, το beach bar σου δίνει λόγους και αφορμές για επισκέψεις και μετά τη δύση του ήλιου.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.