4374

Παιδικό Πάρκο Αγίας Μαρίνας (Κυπερούντα)

11/09/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Βρίσκεται στο σημείο που συγκεντρώνει τους περισσότερους ντόπιους και επισκέπτες της Κυπερούντας. Στην πλατεία της βόλτας, του καφέ, του φαγητού, αλλά και των γιορτών και εκδηλώσεων, προστέθηκε πρόσφατα ένας μεγάλος παιδότοπος που μπορεί να φιλοξενήσει στιγμές ξεγνοιασιάς μικρών και μεγάλων που θα βρεθούν στο κέντρο του χωριού.

Το Παιδικό Πάρκο της Αγίας Μαρίνας (ονομάστηκε έτσι από την εκκλησία που βρίσκεται στην πλατεία) είναι ένας χώρος κρυμμένος στο πράσινο, με πλατάνια να δροσίζουν κάθε γωνιά του. Μέσα στο πάρκο, έχουν δημιουργηθεί σε 3 διαφορετικά επίπεδα, επιλογές παιχνιδιού για παιδιά κάθε ηλικίας. Το ειδικό, μαλακό δάπεδο που υπάρχει εγκατεστημένο σε ένα μέρος του παιδότοπου, συμβάλλει ώστε το παιχνίδι να είναι ακόμα πιο ανέμελο και ασφαλές.

Πέρα από τις κούνιες, τις τσουλήθρες και τις τραμπάλες, τα έντονα, φωτεινά χρώματα και τη μεγάλη έκταση, ακόμα ένα πλεονέκτημα του χώρου αυτού είναι και οι ανέσεις που προσφέρει η πλατεία. Το γεγονός ότι σε μικρή απόσταση από το πάρκο, βρίσκει κανείς επιλογές για φαγητό και ποτό, αλλά και παγκάκια για να καθίσει και να χαλαρώσει κανείς, ενισχύουν τους λόγους για να προτιμήσει μια οικογένεια να επισκεφθεί την περιοχή.