Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Παιδικό Φεστιβάλ: «Παιχνίδια με το Σύμπαν» @ Τρακασόλ


Ένα ξεχωριστό τριήμερο πολιτισμού, γνώσης και διασκέδασης, διοργανώνεται από το Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Funraising, παρουσιάζοντας το έκτο Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού.

Το Φεστιβάλ έχει ως θέμα «Παιχνίδια με το Σύμπαν» και προσκαλεί όλα τα παιδιά να εξερευνήσουν τα μυστικά του σύμπαντος, με τη βοήθεια καλλιτεχνών, αστρονόμων και φυσικών.

Κατά το τριήμερο, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια χειροτεχνίας, κατασκευάζοντας πλανήτες και άλλες όμορφες δημιουργίες, σε εργαστήρια ζωγραφικής, θεατρικού παιχνιδιού, σε κατασκευές με LEGO, αλλά και να γνωρίσουν το θαυμαστό κόσμο του διαστήματος με την καθοδήγηση των ειδικών επιστημόνων του House of Science.

Η σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου θα συμμετέχει στο φεστιβάλ με τραγουδώντας παραμύθια. Δες πληροφορίες εδώ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 184 144
Είσοδος ελεύθερη

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.