Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Παρασκευή, 02 Φεβουαρίου 2018

Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων @ Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ακρωτηρίου


Ένας μοναδικός φυσικός υγρότοπος του νησιού, το Λιβάδι Ακρωτηρίου στη Λεμεσό, μελετάται σε μια συναρπαστική εξόρμηση με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων. 

Η εξερεύνηση του υγροτόπου θα περιλαμβάνει παρατήρηση της άγριας ζωής της Αλυκής και των διάφορων ζωντανών οργανισμών της περιοχής, μέσα από ειδικά όργανα και μικροσκοπία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ακρωτηρίου, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Οι συμμετέχοντες συνίσταται όπως φέρουν στην εκδήλωση αδιάβροχες μπότες. 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.