Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Παγκόσμια Ημέρα Άσκησης στο νερό @ Ακτή Ολυμπίων


Ο Όμιλος Χειμερινών Κολυμβητών και Φίλων Λεμεσού διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Άσκησης Στο Νερό. Διοργανώνεται ταυτόχρονα την ίδια ώρα και την ίδια ημέρα σε 76 χώρες.

Στην εκδήλωση θα γίνει επίδειξη διάσωσης στη θάλασσα από την Λιμενική Αστυνομία Κύπρου σε συνεργασία με την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, χορογραφία στο νερό από τις μαζορέτες Λεμεσού, παρουσίαση από το τμήμα Ρομποτικής και αυτομάτων συστημάτων του Πανεπιστημίου Frederick του αυτόνομου θαλάσσιου σκάφους, aquatic fitness, δραστηριότητες από την ομάδα Cyprus International kite school,την ομάδα Windserfers on Tour, την ομάδα ενηλίκων του ΑΓΟ, την ομάδα καταδύσεων Blue Thander με κυνήγι θησαυρού στο βυθό και ομάδα παιδιών με αυτισμό που θα φτιάχνουν κάστρα στην άμμο με συνοδούς.

Φέτος όπως πέρσι θα γίνει δωρεά στον Σύνδεσμο για άτομα με Αυτισμό Κύπρου. Το 2015 δόθηκε το ποσόν των €1000.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe gallery


swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.