677

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμών

01/02/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το All About Limassol (η Επίσημη Πηγή Προβολής της Λεμεσού) με μία σειρά από ενδιαφέροντες διαγωνισμούς σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις δώρα μεγάλης αξίας, ώστε να δημιουργήσεις υπέροχες αναμνήσεις, απολαμβάνοντας τα δεκάδες πλεονεκτήματα της πόλης και της υπαίθρου της Λεμεσού.

Διαμονή σε πανέμορφα ξενοδοχεία, γεύματα σε διακεκριμένα εστιατόρια, ευκαιρίες για διασκέδαση σε μοναδικούς προορισμούς, σου δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις και να απολαύσεις όσα έχει να προσφέρει η Λεμεσός. Για όλους τους διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται από το All About Limassol, ισχύουν οι πιο κάτω όροι και κανονισμοί.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμών και Προωθητικών Ενεργειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

1. Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του All About Limassol (στη συνέχεια ΄ο Διοργανωτής΄) έχουν όσοι είναι μόνιμα εγκατεστημένοι στη Κυπριακή Δημοκρατία με βάση τον περί Αλλοδαπών και Μεταναστεύσεως Νόμο και έχουν ηλικία άνω των 18 χρονών, ή στις περιπτώσεις όσων είναι κάτω των 18 χρονών με τη συγκατάθεση του κηδεμόνα τους.

2. Από τους διαγωνισμούς αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες κατηγορίες: α) οι εργαζόμενοι του διοργανωτή, β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους.

3. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε κάποιο από τους διαγωνισμούς θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες στην εκάστοτε ανακοίνωση του διαγωνισμού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται μόνο όσες συμμετοχές ακολουθήσουν ρητά τις οδηγίες των διαγωνισμών.

4. Τα δώρα των διαγωνισμών είναι συγκεκριμένα και δεν ανταλλάζονται με χρήματα ή με άλλα προϊόντα.

5. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Διοργανωτή σε μέρα που θα ανακοινώνεται στην ανάρτηση του κάθε διαγωνισμού/προωθητικής ενέργειας και οι νικητές θα ανακοινώνονται σε επίσης προκαθορισμένη μέρα.

6. Τα ονόματα των νικητών αναρτιόνται στο εκάστοτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο αναφέρεται ο διαγωνισμός και οι νικητές καλούνται να στείλουν μέσω προσωπικού μηνύματος τα στοιχεία τους για σκοπούς ταυτοποίησης. Αν κάποιος τυχερός ή τυχερή δεν επικοινωνήσει στέλνοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας του/της σε διάστημα 1 βδομάδας από την σχετική ειδοποίηση του Διοργανωτή, τότε ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε εκ νέου κλήρωση κ.ο.κ. Επιπλέον, οι νικητές έχουν το δικαίωμα να παραλάβουν το δώρο τους σε διάστημα 2 βδομάδων από την ημερομηνία της ανακοίνωσης.

7. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής στους διαγωνισμούς, της διάρκειας τους και των ημερομηνιών διεξαγωγής των κληρώσεων, καθώς και της ανάκλησής τους. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει ή να ακυρώσει τη διενέργεια κάποιας κλήρωσης ή να αντικαταστήσει το δώρο.

8. Οι Συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς/προωθητικές ενέργειες παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στο Διοργανωτή για την παρουσίαση και χρήση των διαγωνισμών γενικά ή/και των αποτελεσμάτων τους μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου.

9. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.