Χορός / Θέατρο

Πέμπτη, 21 Φεβουαρίου 2019

Όπως επιθυμείτε @ Heritage School


Το Heritage Private School παρουσιάζει το έργο «Όπως επιθυμείτε», μια διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος και της επιτυχημένης ταινίας «The Princess Bride».

Το "As You Wish" αναπαριστά την ιστορία αγάπης της Buttercup και του Westley και τις τολμηρές κωμικές περιπέτειες που μπορεί να προκύψουν όταν η αληθινή αγάπη έρχεται αντιμέτωπη με δυσοίωνες προοπτικές. Μια γιαγιά επισκέπτεται τον εγγονό της και ανοίγει το μυαλό του σε έναν κόσμο φαντασίας και παραμυθιού, μιλώντας για τα πολλά εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσει το ζευγάρι: μια τιποτένια απαγωγή, έναν άνανδρο πρίγκιπα, τρωκτικά ασυνήθιστου μεγέθους και ακόμη και τον θάνατο. Ένας Ισπανός, σε μια προσπάθεια να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, καθώς και ένας καλός γίγαντας και ένας πικρόχολος θαυματοποιός, συμβάλλουν στο να μπλεχτούν αυτές οι ιστορίες μεταξύ τους, για να φτάσουν σε μια μαγική και περιπετειώδη κορύφωση.

Η πρωτότυπη μουσική και οι σίχοι του μιούζικαλ γράφτηκαν από την Αλεξάνδρα Κουρή και τον Hovig Nassanian, με σκοπό να συμβάλουν στην παρουσίαση μιας εκπληκτικής περιπέτειας σε αυτή την πρώτη εκτέλεσή της.

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.