Άλλα

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Οινούσα Κύπρος @ ΤΕΠΑΚ


Με τίτλο «Οινούσα Κύπρος», πραγματοποιείται το πρώτο παγκύπριο συνέδριο για το κρασί, που διοργανώνεται από το Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής. 

Σε ένα διήμερο από μια σειρά εκδηλώσεων,  θα παρουσιαστούν η ιστορία και οι παραδόσεις του οίνου σε συνδυασμό με τα σύγχρονα εργαλεία marketing, το κρασί στη λαϊκή παράδοση της Κύπρου, καθώς και αρχειακές μαρτυρίες για τους οίνους και το αμπέλια. 

Με το τέλος των εκδηλώσεων την πρώτη ημέρα, θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία κυπριακών κρασιών, με δεκάδες αξιόλογα τοπικά οινοποιεία, ενώ τη δεύτερη ημέρα θα περιλαμβάνει ελαφρύ γεύμα και συζήτηση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.