A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Οι καρναβαλιστές έβαλαν την τρέλα τους σε βίντεο και είναι σκέτη απόλαυση!

Με την υποδοχή του καρναβαλιού, η διάθεση των Λεμεσιανών έχει ανεβεί στα ύψη. Όσο οι δείχτες του ρολογιού γυρνούν και οι μέρες περνούν, άλλο τόσο μεγαλώνει η αδημονία αλλά και η περιέργεια, για το τι μας περιμένει φέτος στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση.

Η φετινή παρέλαση προβλέπεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε ποικιλία και δημιουργικότητα. Πληθώρα χρωμάτων και χαρακτήρων λαμβάνουν μέρος στη μεγάλη παρέλαση στις 26 Φερβρουαρίου, κάνοντας πραγματικότητα μια εικόνα άκρως σουρεαλιστική, που μόνο οι φαντασία των καρναβαλιστών θα μπορούσε να δημιουργήσει.

Μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες που θα λάβουν μέρος στο καρναβάλι, αποφάσισαν να δώσουν μια ιδέα από την τρέλα που έχουν μαζέψει καικουβαλούν στην παρέλαση, ετοιμάζοντας ευφάνταστα και εντυπωσιακά βίντεο. Τεράστια πάντα και πιόνια του σκακιού παίρνουν ανθρώπινη μορφή και χορεύουν, Κολομβιανοί μαφιόζοι σουλατσάρουν στα στενά της Λεμεσού και τζόκερ ξεπετάγονται από το πουθενά. Ευτυχώς, όλα είναι απλώς καρναβάλι και το μόνο συμπέρασμα που χρειάζεται να βγάλει κανείς, είναι ότι τέτοια υπέροχη τρέλα δύσκολα βρίσκει κανείς εκτός Λεμεσού.

Δες εδώ τα βίντεο που έχουν ετοιμάσει μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες που λαμβάνουν μέρος στη παρέλαση. 


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;