1286

Οι αργίες και τα τριήμερα, που αξίζει να απολαύσεις το 2019 στη Λεμεσό!

03/01/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Τα ημερολόγια γύρισαν και ένα γενναιόδωρο 2019 αποκαλύφθηκε, με αργίες και τριήμερα να σε καλούν να τα αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Με αφορμή γιορτές και επετείους, η φετινή χρονιά προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για μίνι διακοπές.

Το πρώτο τριήμερο της χρονιάς καταφθάνει μαζί με την άνοιξη, με την παραδοσιακή αργία της Καθαράς Δευτέρας. Πριν το Πάσχα, όμως, παρεμβάλλονται 2 ακόμα τριήμερα, με τις επετείους της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου να πέφτουν Δευτέρα. Στα μέσα Ιουνίου, το τριήμερο της Πεντηκοστής αποτελεί παραδοσιακά την πρώτη μεγάλη, καλοκαιρινή έξοδο.

Στα τέλη Οκτωβρίου, μια ακόμα επέτειος που θα γιορταστεί ημέρα Δευτέρα, δημιουργεί το πέμπτο τριήμερο, που είναι αυτή τη φορά φθινοπωρινό. Καθώς οι αργίες των Χριστουγέννων συμβαίνει να τοποθετούνται στη μέση της εβδομάδας, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου είναι και η τελευταία ευκαιρία για μικρές αποδράσεις μέσα στο 2019.

Σχετικα

Η Λεμεσός, με την ποικιλία και τις αντιθέσεις της, αναδεικνύεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, ως ένα μέρος γεμάτο υπέροχες εκπλήξεις, που σου επιτρέπουν να αλλάξεις παραστάσεις, να χαλαρώσεις και να αναζωογονηθείς, τόσο παραλιακά, όσο και στο βουνό. Γι' αυτό και οι επιλογές που προσφέρονται (είτε αγαπάς τις ανέσεις, το φαγητό και τη διασκέδαση, είτε είσαι τύπος της δράσης, της περιπέτειας και των εξερευνήσεων, είναι σίγουρα περισσότερες από όσες μπορείς να δοκιμάσεις σε 1 μόνο χρόνο.

Σχετικα

Πιο κάτω θα βρεις τις αργίες, όπως κατανέμονται μέσα στον χρόνο αυτό. Σημείωσε, λοιπόν, τις ημερομηνίες για να μη λες μετά ότι δεν ήξερες...

11 Μαρτίου

Δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα

25 Μαρτίου

Δευτέρα

Εθνική επέτειος

1 Απριλίου

Δευτέρα

Επέτειος αγώνα ’55 – ‘59

28 Απριλίου

Κυριακή

Πάσχα

29 Απριλίου

Δευτέρα

Δευτέρα του Πάσχα

1 Μαΐου

Τετάρτη

Εργατική Πρωτομαγιά

17 Ιουνίου

Δευτέρα

Πεντηκοστή

15 Αυγούστου

Πέμπτη

Κοίμηση της Θεοτόκου

1 Οκτωβρίου

Τρίτη

Επέτειος Ανεξαρτησίας της Κύπρου

28 Οκτωβρίου

Δευτέρα

Εθνική Επέτειος

25 Δεκεμβρίου

Τετάρτη

Χριστούγεννα

26 Δεκεμβρίου

Πέμπτη

Σύναξη της Θεοτόκου

Σχετικα