12984

Ο πύργος με τη σοκολάτα, μια εμπειρία στη Λεμεσό που... κολάζει και Άγιο!

13/04/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Δεν είναι ένα κομμάτι, δεν είναι ένα πιάτο, είναι ολόκληρος πύργος. Είναι τόσο ξεχωριστό και τόσο δελεαστικό όσο φαίνεται – ίσως και λίγο περισσότερο, αφού η εικόνα υστερεί σε αρώματα και γεύσεις. Αυτό το επιδόρπιο – πύργος δεν είναι απλώς το κλείσιμο ενός γεύματος, αλλά μια γευστική εμπειρία από μόνο του.

Αποτελείται από 3 διαφορετικούς ορόφους με μοναδικές λιχουδιές, όπως τρούφες διαφόρων γεύσεων, μπουκιές σοκολάτας, κέικ, κρέμα και φρούτα. Αυτό που κάνει τον πύργο αυτό ακόμα πιο εντυπωσιακό και απολαυστικό, είναι η μεγάλη σφαίρα από σοκολάτα στην κορυφή του, η οποία περιχύνεται με ζεστή, γλυκιά σάλτσα και λιώνει αργά – αργά πάνω από όσα υπέροχα βρίσκονται στους ορόφους του πύργου.

Αυτό το ιδιαίτερο επιδόρπιο έχει γίνει πια κορυφαία επιλογή για όσους επισκέπτονται το Έψιλον Resto Bar, ένα εστιατόριο που έκανε αίσθηση με το μενού του από την πρώτη στιγμή και έχει βραβευθεί για τα πιάτα, αλλά και για τον χώρο με τη μοναδική θέα στη Μαρίνα Λεμεσού. Ο πύργος με τη σοκολάτα είναι σίγουρα από αυτές τις ιδιαίτερες προτάσεις του εστιατορίου, που το έκαναν να ξεχωρίσει.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το Έψιλον Resto Bar εδώ.