4316

«Καφενείο ο Πλάτανος»: Ένα γραφικό στέκι στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού!

08/10/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού, λίγα βήματα από το Μεσαιωνικό Κάστρο, βρίσκεται ένα γραφικό στέκι, που θυμίζει κάτι από τα παλιά χρόνια στην πόλη.

Το «Καφενείο ο Πλάτανος» είναι ένας χώρος με μεγάλη και φιλόξενη αυλή, όπου νιώθεις σαν να σε υποδέχονται οι ιδιοκτήτες στο σπίτι τους. Διατηρώντας τα τυπικά χαρακτηριστικά μιας αυλής κυπριακού σπιτιού, είναι περιτριγυρισμένη από γλάστρες και παρτέρια, ενώ οι επισκέπτες κάθονται κάτω από μια μεγάλη κληματαριά.

Η κουζίνα του προσφέρει γεύσεις που ανταποκρίνονται στην εικόνα του, με παραδοσιακά κυπριακά μεζεδάκια. Θα το βρεις ανοιχτό και το πρωί, με πρωινό, καφέ και γλυκά, για μια χαλαρή στάση στο κέντρο. Κάποιες βραδιές φιλοξενεί και ζωντανή μουσική.

Διεύθυνση: Οδός Αγκύρας
Τηλέφωνο: 99 024740