A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Ο Μαραθώνιος Λεμεσού φέρνει το πρώτο υπαίθριο Pasta Party στην πόλη!

Μαραθώνιος και μακαρόνια πάνε μαζί. Έτσι το έχει η παράδοση και ο Μαραθώνιος Λεμεσού – όλα κι όλα – τις τηρεί τις παραδόσεις. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τηρώντας τις παραδόσεις, η κορυφαία αυτή, αθλητική διοργάνωση δημιουργεί νέους θεσμούς και αγαπημένες συνήθειες.

Είναι γνωστό ότι τα μακαρόνια προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια για να μπορέσει ένας δρομέας μεγάλων αποστάσεων να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγωνίσματος. Είναι, λοιπόν, καθιερωμένο για τους αθλητές, στο δείπνο πριν τη μεγάλη μέρα να καταναλώνουν γενναίες ποσότητες ζυμαρικών. Και επειδή φέτος οι διήμερες εκδηλώσεις του Μαραθωνίου μπαίνουν σε γιορταστικό κλίμα, το καθιερωμένο αυτό δείπνο γίνεται κι αυτό μια γιορτή.

Οι αθλητές που θα τρέξουν την Κυριακή στο Μαραθώνιο, τον Ημι-μαραθώνιο και το δρόμο Petrolina Energy Race των 10 χλμ, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μαζί στο Παλιό Λιμάνι το απόγευμα του Σαββάτου 18/3, 5 μ.μ. – 8 μ.μ., απολαμβάνοντας ένα θρεπτικό γεύμα από το μπουφέ ζυμαρικών. Βάζοντας, λοιπόν, τις τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία τους, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν 1 ευχάριστο απόγευμα γνωριμίας μεταξύ τους και ανταλλαγής εμπειριών.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;