A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

O Μαραθώνιος Λεμεσού 2017 μετατρέπεται σε 1 υπαίθριο, διήμερο πάρτι σε όλη την πόλη!

Δεν είναι απλώς αγώνας δρόμου. Είναι μια μεγάλη, ανοιξιάτικη, διήμερη γιορτή για την άθληση, τη συνεργασία, την προσφορά. Αρχίζοντας μια νέα δεκαετία ζωής, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ μπαίνει σε νέα εποχή, μεγαλώνει και αγκαλιάζεται από ακόμα περισσότερο κόσμο. Μετά τον εντυπωσιακό αριθμό των 13000 συμμετοχών το 2016, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Μαρτίου, επιφυλάσσοντας μοναδικές συγκινήσεις με πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Μαρτίου, ενώ οι πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο 18 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 18 Μαρτίου, θα λάβει χώρα ο καθιερωμένος Primetel Εταιρικός Δρόμος 5 χλμ και ο Παιδικός Δρόμος 1 χλμ, που διοργανώνεται από την Primetel ως χορηγό του Μαραθωνίου. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 2 κατηγορίες (1 για τρέξιμο και 1 για περπάτημα), με τον Εταιρικό Δρόμο Primetel να ακολουθεί νέα διαδρομή.

Η εκκίνηση για τον Εταιρικό Δρόμο θα δοθεί στις 9:00 π.μ, ενώ για τον Παιδικό Δρόμο θα δοθεί 2 ώρες αργότερα, στις 11 π.μ. Οι δρομείς του Primetel Εταιρικού Δρόμου έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και στον ατομικό City Race, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα (19/03), καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό των €10 για φιλανθρωπικό σκοπό.

Την Κυριακή, 19 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν 4 ξεχωριστές διαδρόμες: ο Μαραθώνιος, ο Ημιμαραθώνιος, ο αγώνας Petrolina Energy Race των 10χλμ και η City Race των 5χλμ. Η εκκίνηση για το Μαραθώνιο καθώς και για τις υπόλοιπες διαδρομές θα γίνει στις 7 π.μ. Σχεδιαγράμματα των 4 διαδρομών ακολουθούν στη gallery μετά το τέλος του κειμένου. Οι αθλητές, οι οποίοι θα καταφέρουν να σπάσουν το ρεκόρ της διαδρομής, θα λάβουν μπόνους.

Για πρώτη φορά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Μαραθωνίου, θα πραγματοποιηθεί το «The First Cyprus Running Forum», την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο του ΤΕΠΑΚ. Στις 18/03, θα πραγματοποιηθεί  στις 12 μ.μ. το «Petrolina Energy Day», μια εκδήλωση που συμπληρώνει την παρουσία της Petrolina στη διοργάνωση, μαζί με τον αγώνα Petrolina Energy Race στις 19/3.

Η Petrolina, ως χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, φέρνει κοντά όλο τον κόσμο μαζί με ειδικούς υγείας και διατροφής που θα παρέχουν δωρεάν συμβουλές, επαγγελματικές μετρήσεις για τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και πολλές ευκαιρίες για ενημέρωση παράλληλα με διασκέδαση. Στις 18/3 πραγματοποιείται και το «Pasta Party» στις 5 μ.μ. Η λήξη των εκδηλώσεων του Μαραθωνίου θα γίνει με το «After Party by Guaba», που ξεκινά από νωρίς και αναμένεται να τελειώσει αργά το βράδυ.

Τα Κέντρα Εγγραφών θα λειτουργούν την Πέμπτη 16/3 και την Παρασκευή 17/3 κατά τις ώρες 9:00 — 18:00, στην περιοχή του παραθαλάσσιου πάρκου, κοντα στο Παλιό Λιμάνι.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στο www.limassolmarathon.com και στο www.facebook.com/limassolmarathon.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;