Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019

Νυχτερινή πεζοπορία @ Τρόοδος


Μια νυχτερινή περιπέτεια στην ψηλότερη κορυφή της Κύπρου, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.

Η νυχτερινή πεζοπορία που διοργανώνεται από την ομάδα της Cyprus from Air στο μονοπάτι της Άρτεμης στον Όλυμπο, σου επιτρέπει να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ στα στοιχεία της φύσης, απολαμβάνοντας μοναδική θέα ααπό υψόμετρο 1900 μέτρων περίπου.

Σχετικα

Δεν μπορείς να έχεις μαζί σου φανάρι, πέρα από κόκκινο φως, που δεν επηρεάζει τη νυχτερινή όραση. Ορειβατικά παπούτσια είναι απαραίτητα, ενώ δεν ενδείκνυνται τα βαμβακερά ρούχα.

Το μονοπάτι είναι κυκλικό, με μήκος 7 χλμ. Πριν ξεκινήσεις, είναι καλό να εφοδιαστείς με τουλάχιστον 1 λίτρο νερό και κάποια σνακ για τον δρόμο.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.