Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Νυχτερινή πεζοπορία @ Μαδαρή


Μια εμπειρία με μπόλικη διάθεση μυστηρίου, μέσα στη μαγεία ενός ασυνήθιστου τοπίου, προσφέρει μια ομάδα με ιδιαίτερα περιπετειώδες πνεύμα, στις πλαγιές της Μαδαρής.

Η νυχτερινή πεζοπορία 5 χιλιομέτρων με την πανσέληνο του Σεπτέμβρη, γίνεται η ευκαιρία για να απολαύσεις μοναδική θέα, καθώς ανακαλύπτεις μια διαφορετική πλευρά της ορεινής Λεμεσού.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει με θέα του ηλιοβασιλέματος από την εκκλησία του χωριού Χανδριά (λίγα λεπτά μετά την Κυπερούντα, λίγο πριν το χωριό Αγρός) και θα συνεχίσει προς πυροφυλάκιο της Μαδαρής. Υπάρχουν μικρού μήκους ανηφοριές και κατηφοριές, οι οποίες όμως δεν είναι ιδιαίτερα κουραστικές.

Δεν μπορείς να έχεις μαζί σου φανάρι, πέρα από κόκκινο φως, που δεν επηρεάζει τη νυχτερινή όραση. Ορειβατικά παπούτσια είναι απαραίτητα, ενώ δεν ενδείκνυνται τα βαμβακερά ρούχα.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.