Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

Nireas Limassol Triathlon 2019 @ Μόλος


Εντυπωσιακό θέαμα και συναρπαστικές στιγμές υπόσχεται να χαρίσει ο αγώνας Τριάθλου, ο οποίος πραγματοποιείται, στο πλαίσιο των 20ων Λεμεσίων.

Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο αποστάσεις: Sprint (750 μέτρα κολύμβηση, 20 χιλιόμετρα ποδηλασία, 5 χιλιόμετρα τρέξιμο) και Super Sprint (300 μέτρα κολύμβηση, 10 χιλιόμετρα ποδηλασία, 2.5 χιλιόμετρα τρέξιμο).

Στην απόσταση Sprint θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής ομάδες με 2 ή 3 αθλητές, με τον καθένα να μπορεί να λάβει μέρος σε 1 ή 2 αθλήματα.

Ο αγώνας απευθύνεται και σε αρχάριους, καθώς οι αποστάσεις στα επιμέρους αθλήματα είναι βατές για συμμετοχή είτε ατομική, είτε σε ομάδα.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.