Μουσική / Πάρτι

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

Μουσικές Ιστορίες - Σόλων Μιχαηλίδης @ Θέατρο Ριάλτο


Μια μουσική παράσταση με 2 έργα του Σόλωνα Μιχαηλίδη και 3 έργα των F. Mendelssohn, L. Delibes και Z. Kodály που υποστηρίζουν μια ιστορία.

Πλούσια σε συναισθηματικό εύρος, τα έργα In Memoriam και Αρχαïκή Σουίτα του Σ. Μιχαηλίδη φέρουν μια οικεία, μελωδική και αρμονική αύρα. Τα έργα Delibes, Mendelssohn και Kodály θα μιλήσουν στη φαντασία σας με μουσικές ιστορίες για έναν βασιλιά, μια νύμφη του νερού (H ωραία Μελουσίνη) και μνήμες καλοκαιρινών δειλινών που ζωντανεύουν μέσα από ένα καλειδοσκόπιο μαγευτικών μελωδιών και παλλόμενων ορχηστρικών χρωμάτων.

Μαέστρος: Λίζα Ξανθοπούλου

Εισιτήρια: €12, €7 (18-26 ετών, συνταξιούχοι), €5 (κάτω των 18)

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.